Elämäni kuvat

Tervetuloa blogiini, kuvitettuun (tosi)elämään yrittäjänä ja pastorina. – Welcome to my blog, welcome to my life, life of entreperneur and a pastor.

Kuten minut tuntevat tietävät, ”kamera ja Kuikka” on erottamaton yhdistelmä. – Those of you who know me, camera and me go together.

Suora linkki blogiin tästä – Direct link to my blog is here https://elamanikuvat.wordpress.com/blog/


Blogin sisältöä ja valokuvia saa vapaasti jakaa, kunhan ei pyydä materiaalista rahaa. – Please feel free to copy my blog content  and images – as long as you keep it free of charge for your readers.

Kuvia saa ostaa esimerkiksi painotuotteisiin tai kotisivuille. – High resolution images are for sale for your purposes.

Valokuvaan myös tilauksesta tapahtumia, juhlia, tuotteita, jne Etelä- ja Itä-Suomen alueella.- I do photograph events, parties, products etc. in Southern Finland.Aivan kaikkea en toki kuvaa tai kaikesta kuvia julkaise: Silloin kun olen seurakunnassa puhujana tai koulussa vierailijana, en valokuvaa #koskayksityisyydensuoja. – Luonnollisesti myös asiakastilaukset ovat sellaisia, joista en julkaise kuvia, ellei asiakas erikseen anna siihen lupaa.

Tämän vuoksi kuvani ovat melko pitkälti luontokuvia tai kuvia yksityiskohdista esimerkiksi kirkoissa, tms.

Minut tavoittaa 045 230 74 75 (parhaiten viestillä tai Whatsappilla) tai sähköpostiosoitteesta missiopastori piste pauliinakuikka ät gmail piste com

%d bloggaajaa tykkää tästä: